1
In verband met de viering van Sinterklaas is de molen op 18 november na 12:00u gesloten.
2
A.s. zaterdag 28 oktober is de molen gesloten. Desgewenst kunt u voor vrijdag 27 oktober tussen 13-16u nog een afspraak maken voor een bezichtiging. Klik hiervoor op

Contact. U komt dan op de berichtenpagina, waar u uw bericht kunt achterlaten.

3
Zaterdag 26 augustus is in verband met het Winterswijkse Volksfeest de molen 's ochtends gesloten. Vanaf 13-16u bent u weer van harte welkom!
4
In plaats van zaterdag 1oktober is de molen ter bezichtiging open op maandag 3 oktober. U kunt desgewenst ook buiten de reguliere openingstijden een bezoek aan de molen aanvragen. Bijvoorbeeld voor grotere groepen. Neem hiervoor contact op met de balie van het Sevink Belevingspark of bel +31636109787 om een afspraak te maken. Zie ook:

Contact

5Juli 2022
In plaats van zaterdag 9 juli is de molen ter bezichtiging open op donderdag 7 juli. Het blijft mogelijk om bezichtigingen buiten de reguliere openingstijden aan te vragen. Neem hiervoor contact op met de balie van het Sevink Belevingspark of bel +31636109787 om een afspraak te maken. Zie ook:

Contact

6Mei 2022
In het kader van de Nationale Molendag zijn 14 en 15 mei honderden molens in Nederland open. Dus ook de Sevinkmolen. Omdat dit jaar bovendien het Jaar van de Molenaar is, is het een gelegenheid bij uitstek om de molen te bezoeken. Voor extra informatie over de Nationale Molendag, zie

www.molens.nl/nationalemolendag-2022

7April 2022
Door de gestegen graanprijzen moet de Sevinkmolen helaas ook de prijzen aanpassen. Pannenkoekmix (750g) kost nu 3.00, volkorenmeel (kg) 1.90 en bloem (kg) 2.20. Een pak zemelen van 250g kost 1.30. Ook is het nodig om een limiet te stellen: per persoon kunnen maximaal 2 pakken meel of bloem worden gekocht. Er is geen limiet op het aantal pakken pannenkoekmix.
8Maart 2022
De Sevinkmolle is zaterdag 9 maart vanaf 11uur open voor bezoekers. van 12u tot 16u. Omdat het Gilde van Vrijwillige Molenaars dit jaar 50 jaar bestaat, wordt op deze dag een recordpoging ondernomen om tussen 11.00-12.00 uur alle draaivaardige wind- en watermolens in Nederland gelijktijdig te laten draaien. Deze poging heeft als doel het belang van het ambacht van molenaar te onderstrepen (vraag de molenaar naar de mogelijkheden om vrijwilliger op de Sevink te worden!).
9Sep 2021
In de molen kunt u weer meelproducten kopen. Het assortiment bestaat uit volkoren pannenkoekmix, volkorenmeel, bloem en zemelen. Voor de actuele prijzen verwijzen wij u naar pagina "Producten".
10Feb 2022
De molen is weer open voor bezoekers. Per 1 maart zijn er geen corona-gerelateerde beperkingen meer. Check de site voor de openingstijden! Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers om de Sevinkmolen te bemannen! Met de huidige bezetting kunnen wij de molen 1 keer per week openstellen en draaien. Het streven is echter om ook door de week minstens een keer open te zijn. Ben u geinteresseerd? Loop even bij de molen langs (momenteel alleen zaterdags geopend), informeer bij de balie van het Sevink avonturenpark, of stuur een mailtje naar molengroep2021@hotmail.com. Wij geven u graag uitleg over de mogelijkheden.
11Nov 2021
In verband met de coronamaatregelen is de molen vanaf eind november tijdelijk gesloten. Zodra daar verandering in komt zal dat hier worden vermeld.
12Mei 2021
Na een jaar te hebben stilgelegen draait de molen weer. Een aantal mio's van de oude bezetting hebben met het bestuur van de molen afgesproken dat zij de molen zullen bemannen. Welke werkzaamheden precies zullen worden voortgezet wordt nog nader bekeken.