1Nov 2021
In verband met de coronamaatregelen is de molen vanaf eind november tijdelijk gesloten. Zodra daar verandering in komt zal dat hier worden vermeld.
2Sep 2021
In de molen kunt u weer meelproducten kopen. Het assortiment bestaat uit volkoren pannenkoekmix, volkorenmeel, bloem en zemelen. Voor de actuele prijzen verwijzen wij u naar pagina "Producten".
3Nov 2021
Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers om de Sevinkmolen te bemannen! Met de huidige bezetting kunnen wij de molen 1 keer per week openstellen en draaien. Het streven is echter om ook door de week minstens een keer open te zijn. Ben u geinteresseerd? Loop even bij de molen langs (momenteel alleen zaterdags geopend), informeer bij de balie van het Sevink avonturenpark, of stuur een mailtje naar molengroep2021@hotmail.com. Wij geven u graag uitleg over de mogelijkheden.
4Mei 2021
Na een jaar te hebben stilgelegen draait de molen weer. Een aantal mio's van de oude bezetting hebben met het bestuur van de molen afgesproken dat zij de molen zullen bemannen. Welke werkzaamheden precies zullen worden voortgezet wordt nog nader bekeken.